Ngjarjet e fundit

Nënshkruhet Marrëveshja e Bashkëpunimit mes Kolegjit Universum dhe KosInvest për Avancimin e Studentëve në Karrierë

Në një nismë për të rritur mundësitë e studentëve për t'u përgatitur dhe zhvilluar profesionalisht, KosInvest dhe Kolegji Universum nënshkruajnë marrëveshjen e bashkëpunimit midis tyre. Ky partneritet i suksesshëm hap dyer për studentët, duke u siguruar një gamë të gjerë të mundësive për punë praktike dhe mbështetje në zhvillimin e tyre profesional.

Lexo më shumë...

Institucioni Mikrofinanciar “KosInvest” dhe Kolegji AAB nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

Të gjithë studentët e Fakultetit Ekonomik të Kolegjit AAB që kanë motiv dhe dëshirë për t’ u zhvilluar në sektorin mikrofinanciar, tashmë kanë edhe një mundësi tjetër për të kryer praktikën profesionale. Kjo pasi sot u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit në mes të Kolegjit AAB dhe Institucionit Mikrofinanciar “KosInvest”. Marrëveshja e nënshkruar sot, ka për qëllim të zhvillojë profesionalisht njohuritë e studentëve përmes përvojës teorike dhe praktike.

Lexo më shumë...