Rrjeti Ynë

Prishtinë

Rr.Suteren, Llamella D
+383 49 757 900
8:00 AM -16:00 PM

Vushtrri

Sheshi Hasan Prishtina nr.162
+383 49 757 800
8:00 AM -16:00 PM

Graçanicë

Rr. Glavna Ulica bb
+383 38 65 359
8:00 AM -16:00 PM

Prizren

Rr.Suzi Qelebiu Nr: 60
+383 29 225 285
8:00 AM -16:00 PM

Rahovec

Rr. Xhelal Hajda
+383 48 848 058
8:00 AM -16:00 PM

 Ferizaj

 Rr. Vëllezerit Gërvalla
+383 48 644 816
8:00 AM -16:00 PM

 Drenas

Rr. Fehmi dhe Xhevë Lladrovci
+383 48 848 064
8:00 AM -16:00 PM

 Viti

Rr. Adem Jashari
+383 48 107 641
8:00 AM -16:00 PM

Klinë

Rr. Lidhja e Prizrenit
+383 48 389 977
8:00 AM -16:00 PM

Gjakovë

Rr. Nënë Tereza nr 414
+383 48 848 076
8:00 AM -16:00 PM